Sponsoren

Lijkt het u leuk en zinvol om met uw bedrijf muziekvereniging Eensgezind jaarlijks voor een vast bedrag te sponsoren? We hebben voor u een aantal arrangementen bedacht. Mocht een van deze arrangementen u aanspreken, neemt u dan alstublieft contact met ons op via muziek@eensgezind.nl 

Piccolo

Voor € 50,- per jaar vermelden wij uw bedrijfslogo éénmaal per jaar in de digitale Muziekflits. Uw bedrijfsnaam of logo van uw bedrijf wordt op een beeldscherm zichtbaar gemaakt tijdens onze concerten. Uw logo komt in een banner op onze website en u ontvangt vier maal per jaar de digitale Muziekflits. In het clubblad nemen we een advertentie in kleur op van ¼ pagina. Het blad verschijnt 3 keer per jaar.

Klarinet

Voor € 100,- per jaar doen we alles wat bij arrangement Piccolo hoort. Daarbij plaatsen wij ook een advertentie in keur van ½  pagina in ons clubblad dat drie keer per jaar verschijnt. U krijgt ook twee gratis toegangskaarten voor één van onze concerten.

Trompet

Voor € 250,- per jaar doen wij alles wat bij arrangement Klarinet hoort. U krijgt ook twee gratis toegangskaarten voor één van onze concerten. Uw bedrijfsnaam, logo of advertentie wordt op een hele pagina in kleur afgedrukt in de Muzikrant. Daarbij krijgt u 50% korting op een optreden van het dweilorkest.

Grote trom

Voor € 500,- per jaar doen wij alles wat bij arrangement Trompet hoort. Daarbij kunt u eenmaal per jaar een mini-optreden boeken voor het dweilorkest. De advertentie in de Muzikrant wordt op een hele pagina afgedrukt in kleur en in elke digitale nieuwsbrief staat uw bedrijfsnaam of logo. Voor dit sponsorbedrag mag u tevens uw bedrijfsnaam verbinden aan een van onze muziekevenementen.

De sponsorovereenkomsten willen wij afsluiten voor een periode van 5 jaar, waarbij wij jaarlijks contact onderhouden over de voortgang. Wij factureren jaarlijks in de maand oktober voor de geleverde diensten.