Muzikale Oriëntatie

De Muzikale Oriëntatie bestaat uit een cursus van 5 lessen, gericht op kinderen die de wereld van de muziekinstrumenten willen ontdekken.

In deze workshop worden verschillende soorten instrumenten besproken en natuurlijk ook uitgeprobeerd. Ook wordt er aandacht besteed aan een stukje theorie; wat is belangrijk om te weten bij het leren spelen van een muziekinstrument, waar moet je rekening mee houden en wat is er allemaal mogelijk?

In iedere les leert het kind steeds een beetje meer over de verschillende soorten instrumenten en wat er bij komt kijken als je een instrument wilt leren bespelen.

De workshop is op maandagmiddag van 15:15 tot 16:15 uur in de studio van Theater Kaleidoskoop en wordt gegeven door een van onze docenten. Deze muzikale oriëntatie is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 6 tot 11 jaar. De workshop bestaat uit 5 lessen van 60 minuten en de kosten hiervoor bedragen €50,-.

Er is plaats voor 6 kinderen, bij veel interesse kijken we of er op een later moment nogmaals een workshop aangeboden kan worden.

Aanmelden kan via muziek@eensgezind.nl. Geef hierbij naam en leeftijd van het kind dat wil deelnemen door en een e-mail adres waarop de muziekschool contact op mag nemen.